Interviuri

AUDIO | Emisiune specială în ultima zi a anului. Alături de jurnalistul Dragoș Negură, stabilit la Suceava, am analizat cele mai importante evenimente sportive din 2022

După doi ani și jumătate de când l-am avut invitat pentru prima oară, Dragoș Negură revine la microfonul emisiunilor sportive ale site-ului Povești din Sport.

Jurnalistul care activează în presa din Suceava a intervenit prin telefon într-o amplă analiză a celor mai importante evenimente sportive care au avut loc în 2022. Dialogul (care a durat peste două ore) a fost concentrat pe Cupa Mondială din Qatar, primul trofeu suprem cucerit de Messi cu naționala Argentinei, Cristiano Ronaldo, lupta la titlu în Premier League, lecțiile predate zi de zi de antrenorul Carlo Ancelotti, lupta la titlu în Liga 1, cine ar putea deveni noul antrenor al Universității Cluj (și contextul în care a plecat Eugen Neagoe de la formația ardeleană), situația lui Leo Strizu (antrenorul principal din acte de la FCSB), dar și pe fotbalul sucevean (obiectivele Forestei mai exact).

Dacă v-a plăcut emisiunea, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Povești din Sport și la canalul de YouTube Robert Popa. Aștept părerile voastre la adresa de e-mail redactie@pdsport.ro, la numărul de sms 0753-112053 sau în secțiunea pentru comentarii de mai jos.

Vă urez tuturor un An Nou Fericit!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply