Interviuri

AUDIO | Emisiune despre Cupa Mondială din Qatar, Diego Maradona, Pele, Messi, Cristiano Ronaldo și Liga 1. Invitați prin telefon: Casian Șoneriu și Gabriel Manea

Astăzi i-am avut invitați prin telefon pe Casian Șoneriu (Sibiu) și Gabriel Manea (București) la o emisiune de sport dedicată Cupei Mondiale din Qatar, problemelor din fotbalul românesc, legendelor fotbalului de altădată (Pele, Maradona, Maldini, Belodedici, Rotariu și alții), dar și altor subiecte de interes din sfera acestui fenomen.

În trecut, Casian Șoneriu a lucrat la redacția de sport a postului Pro TV și la site-ul www.sport.ro (în prezent activează în marketingul sportiv). În schimb, Gabriel Manea a participat la emisiunile sportive de la Radio Sport Total FM.

Dacă v-a plăcut emisiunea, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Povești din Sport și la canalul de YouTube Robert Popa. Aștept părerile și întrebările voastre la adresa de e-mail redactie@pdsport.ro, la numărul de sms 0753-112053 sau în secțiunea pentru comentarii de mai jos.

Vă urez tuturor un An Nou Fericit!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply