Legende

VIDEO | Ofertă concretă pentru Keșeru după ce a fost marginalizat de FCSB în 2022: ”Cariera lui nu s-a încheiat. Îl vreau la echipa mea”

Claudiu Keșeru (35 ani) se va despărți de FCSB luna viitoare, dar acest lucru nu îl descurajează.

Atacantul a primit oferte de la mai multe echipe. Una dintre formațiile interesate este UTA Arad.

Noul tehnician al Bătrânei Doamne, Ilie Poenaru, e convins că îl poate readuce la forma de odinioară pe experimentatul jucător. Tot Poenaru a făcut trimitere la FCSB, care a dat de înțeles că nu îl mai dorește pe Keșeru din cauza vârstei sale.

Totuși, trebuie spus că anul trecut, în primele cinci meciuri de la revenirea în tricoul lui FCSB, Claudiu Keșeru a marcat 4 goluri și a oferit două pase de gol. De asemenea, toate cele cinci meciuri s-au încheiat cu victoria roș-albaștrilor. Apoi, spre finalul anului, dar mai ales de la intrarea în 2022, Keșeru a fost marginalizat de formația unde în 2014 a înscris 28 de goluri în toate competițiile și a cucerit un titlu de campion al României. Ba mai mult, în ultimele 7 etape ale stagiunii recent încheiate nici măcar nu a fost în lot. Oare a fost corect un astfel de comportament al conducerii lui FCSB față de el?

Foto: facebook.com/FCSBOfficial

CITEȘTE ȘI – EDITORIAL | Povestea înecului la mal

FCSB culege ce a semănat

Valentin Iliev – sau 10 de ani de la prima și singură dublă a unui jucător străin în Clasicul României

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply