Legende

Nu toți românii au coșmaruri cu danezii. Gâlcă a dovedit că poate promova cu echipa sa pe prima scenă

Costel Gâlcă se descurcă de minune în Danemarca. La finalul ultimului sezon a retrogradat în liga a doua, însă e aproape de a reveni pe prima scenă.

După 13 etape, Vejle Boldklub e lider în al doilea eșalon, cu 27 de puncte. 8 victorii, 3 egaluri și doar două eșecuri e bilanțul românului în noua stagiune. Ultima victimă a elevilor săi e Kolding, scor 3-0.

”Am controlat meciul în toate cele 90 de minute. Facem un pressing bun, iar jucătorii au o atitudine plăcută. A fost probabil cel mai bun joc din acest sezon”, a spus Gâlcă pe site-ul oficial al clubului unde antrenează.

Tehnicianul de 47 de ani a ajuns în Danemarca în luna martie. Înainte de Vejle le-a mai pregătit pe Al Fayha și Al Tawon, din țările arabe. În stagiunea 2015-2016 s-a aflat pe banca celor de la Espanyol Barcelona. Cele mai mari performanțe ca tehnician rămân titlul, Cupa României și Cupa Ligii. Aceste trofee le-a cucerit cu FCSB, în 2015.

Foto: captură youtube

VĂ RECOMAND ȘI

INTERVIU | Marius Stoica, antrenorul liderului neînvins din eșalonul secund: ”Ar fi extraordinar ca Mioveni să promoveze, dar trebuie să rămânem modești”

Profesorul Cristi Pustai și fotbalul îmbinat cu poezie și matematică

OPINIE | Nu contează dacă învingi, ci cum învingi

Otto Rehhagel – omul care nu crede în miracole, ci care le produce

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply