Editoriale

NOTELE primite de tricolorii mici după succesul care îi apropie de semifinale, 4-2 cu Anglia

Naționala U-21 a României a făcut încă un meci uriaș la Euro, 4-2 cu Anglia, și e foarte aproape de semifinalele competiției. În primele 75 de minute, scorul a fost 0-0, dar apoi a urmat o adevărată ploaie de goluri.

IONUȚ RADU – NOTA 8 – Căpitanul României a primit două goluri de la englezi, dar a avut și multe intervenții fără de care victoria nu ar fi fost posibilă.

CRISTIAN MANEA – NOTA 7,5 – Cu ajutorul său și al celorlalți colegi din apărare, atacul advers nu și-a putut duce la bun sfârșit toate acțiunile.

IONUȚ NEDELCEARU – NOTA 7,5 – A fost integralist și a pus umărul la un succes istoric pentru selecționata de tineret a României.

ALEX PAȘCANU – NOTA 7,5 – La fel ca în jocul cu Croația, a avut și de această dată o prestație bună în apărare.

FLORIN ȘTEFAN – NOTA 7,5 – A evoluat tot meciul și a făcut-o bine.

TUDOR BĂLUȚĂ – NOTA 7,5 – Nu a înscris și de această dată, dar a influențat jocul într-un mod pozitiv.

ALEXANDRU CICÂLDĂU – NOTA 7,5 – A rămas pe teren până la final și a dovedit încă o dată că e un om de bază în echipa lui Mirel Rădoi.

ANDREI IVAN – NOTA 7,5 – A avut o șansă uriașă de a marca în prima repriză. E un jucător care poate pune oricând în pericol defensiva adversă. În minutul 63 a fost înlocuit cu Florinel Coman.

IANIS HAGI – NOTA 8 – A făcut 2-1 pe final după un șut superb din afara careului. Execuția sa amintește de golurile superbe ale tatălui său.

DENNIS MAN – NOTA 7,5 – A marcat în prima repriză, însă golul i-a fost anulat pe motiv de offside. Tânărul mijlocaș a lăsat și acum o impresie plăcută. În minutul 74 a fost înlocuit de Vlad Dragomir.

GEORGE PUȘCAȘ – NOTA 8,5 – A deschis scorul la fel ca în partida cu Croația și a contribuit din nou la al doilea gol, marcat de Ianis Hagi.

FLORINEL COMAN – NOTA 9 – Introdus în minutul 63, tânărul atacant a scos penalty-ul din care Pușcaș a deschis scorul. Tot Coman a înscris pentru 3-2 cu un șut de la mare distanță, care a fost ușor deviat și de portarul englezilor. Pe final, după o altă eroare a adversarilor, Coman a prins încă un șut extraordinar și a înschis tabela la 4-2.

VLAD DRAGOMIR – NOTA 7 – L-a înlocuit pe Dennis Man și a prins un final de neuitat în meciul cu Anglia, care o poate duce pe România în semifinalele Euro 2019.

DRAGOȘ NEDELCU – NOTA 7 – A intrat în minutul 87 și l-a suplinit cu brio pe Ianis Hagi, care a părăsit terenul.

MIREL RĂDOI – NOTA 8 – Prin rezultatul de joi, fostul fundaș a întrecut orice așteptare în calitate de selecționer al naționalei de tineret. Cea mai importantă decizie din partida cu Anglia rămâne introducerea lui Florinel Coman, într-un moment când scorul era 0-0. Coman a scos un penalty din care s-a făcut 1-0 și a reușit apoi o dublă.

Foto: Facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/photos

CITEȘTE ȘI – NOTELE luate de jucătorii de la tineret după victoria cu Croația de la Euro

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply