Editoriale

NOTELE luate de jucătorii de la tineret după victoria cu Croația de la Euro

Selecționata sub 21 de ani a obținut un rezultat extraordinar în primul meci de la Euro 2019. Elevii lui Mirel Rădoi au trecut cu 4-1 de Croația, într-o partidă desfășurată în San Marino. Victoria de astăzi a fost prima din istoria participării României la un turneu de la această categorie de vârstă.

IONUȚ RADU – NOTA 7,5 – Deși a primit un gol la scorul de 2-0, căpitanul naționalei de tineret nu a întâmpinat alte probleme în poartă și și-a ajutat colegii să câștige primul meci de la Campionatul European.

CRISTIAN MANEA – NOTA 7,5 – A bifat toate minutele și a arătat încă o dată că este o piesă de bază în defensiva selecționatei de tineret.

IONUȚ NEDELCEARU – NOTA 7,5 – A fost integralist și a colaborat foarte bine cu colegii săi din apărare.

ALEX PAȘCANU – NOTA 7,5 – A prins toate cele 90 de minute din partida cu Croația și are la rândul său un merit pentru prestația nemaipomenită a României din prima etapă.

FLORIN ȘTEFAN – NOTA 7,5 – A fost folosit de Mirel Rădoi din primul minut și a contribuit la victoria cu Croația până la final.

TUDOR BĂLUȚĂ – NOTA 8 – La primul său joc în selecționata U-21, Tudor Băluță a reușit să înscrie într-un moment când avantajul României era de un singur gol. Trebuie spus că înainte de acest joc, Băluță a îmbrăcat de cinci ori tricoul naționalei de seniori.

ALEXANDRU CICÂLDĂU – NOTA 7 – A prins toate minutele întâlnirii cu Croația, din San Marino.

DENNIS MAN – NOTA 7 – A jucat până în minutul 84, când a fost înlocuit de Darius Olaru.

IANIS HAGI – NOTA 8 – Decarul naționalei de tineret a majorat avantajul în minutul 14, după o fază creată de George Pușcaș.

ANDREI IVAN – NOTA 7 – A evoluat până în minutul 73, când a fost înlocuit cu Florinel Coman.

GEORGE PUȘCAȘ – NOTA 8 – Golgheterul din preliminarii a scos un penalty pe care tot el l-a transformat. După golul de 1-0, a contribuit la reușita lui Ianis Hagi. Pe final a fost înlocuit de Adrian Petre.

FLORINEL COMAN – NOTA 7 – A intrat pe teren în minutul 73, în locul lui Andrei Ivan.

DARIUS OLARU – NOTA 7 – A intrat în minutul 84 și a lăsat o impresie plăcută.

ADRIAN PETRE – NOTA 8 – În finalul meciului, după doar două minute de la intrare, Adrian Petre a reușit să marcheze golul de 4-1. Reușita a fost validată după ce arbitrul a consultat proba video.

MIREL RĂDOI – NOTA 8 – Selecționerul naționalei de tineret a pregătit foarte bine partida de debut de la Euro, iar schimbările făcute pe parcursul jocului au fost inspirate.

Foto: Facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/photos

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply