Legende

VIDEO | Cum este Ancelotti în realitate. Dan Petrescu a construit un portret al italianului: ”Am fost la antrenamentele lui, la el în casă. Are o strategie cu care face diferența. Nu se comportă cum credeți voi cu jucătorii”

La câteva zile după ce a calificat-o pe Real Madrid în a 17-a finală de Liga Campionilor (și a doua în calitate de tehnician al galacticilor, prima fiind câștigată în 2014; plus alte trei cu AC Milan, din care două le-a încheiat cu succes), Carlo Ancelotti a fost decris de Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul lui CFR Cluj îl cunoaște pe fostul mare jucător italian și chiar a avut ocazia să asiste la câteva antrenamente conduse de acesta. Petrescu a subliniat că omul din spatele performanțelor actuale ale Realului este un foarte bun tactician, impune o anumită limită când vine vorba de prietenia cu jucătorii, dar în același timp știe și cum să creeze un spirit propice pentru obținerea marilor rezultate.

Petrescu a profitat de ocazie pentru a face o comparație între nivelul competițional din primele cinci campionate ale Europei și cel din România.

Foto: Carlo Ancelotti și președintele clubului Florentino Perez (dreapta) / sursă: Facebook / Real Madrid C.F.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply