Editoriale

5 lucruri după Dinamo-CFR 0-3

1. O totală lipsă de idei în jocul echipei lui Rednic. Când renunți la mulți jucători de bază, în schimbul unor sume mici și fără să cauți înlocuitori pe măsură, nu te poți aștepta decât la ce e mai rău.

2. Rednic spunea că nici nu se pune problema ca Dinamo să nu ajungă în play-off. Ba chiar zicea că vrea să se bată la titlu din sezonul viitor. Mare minune e dacă nu retrogradează în această stagiune. Sincer. Stau și mă gândesc ce fotbal juca Dinamo în perioada lui Contra.

3. Felul în care l-a îndepărtat Dinamo pe Niculescu nu a fost corect. Merita mai multe șanse. Nici nu a avut timp să cunoască bine jucătorii. Nu e Rednic singurul vinovat. Lui nu i se poate imputa decât că a acceptat să vină într-un moment extrem de complicat.

4. CFR a dovedit că locul pe care îl ocupă, adică 1, nu e o întâmplare. Ajunge mult mai ușor la poarta adversă decât în era Petrescu și practică un joc destul de spectaculos. Depinde de jucători și de Conceicao ce vor face în continuare, pentru că un titlu nu se câștigă așa ușor. Iar FCSB, care e la 5 puncte de CFR, are și ea un cuvânt de spus.

5. Țucudean a spus că el e jucătorul anului, chiar dacă nu a primit titlul. Au trecut doar câteva zile de când a spus asta și are deja 12 goluri în campionat, fiind lider în topul marcatorilor. Prin ultimele evoluții, el și-a justificat afirmația despre care vorbeam.

Foto: Mircea Rednic/Sursă: libertatea.ro

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply