Legende

Gică Popescu: ”Nu m-aș raporta la meciul cu Chile, pentru că poate fi unul mincinos”

Aflat la Cluj, înaintea meciului dintre Generația de Aur și Legendele Barcelonei (programat în 16 iunie), Gică Popescu a comentat parcursul ”tricolorilor” din acest an.

România a câștigat toate cele trei partide disputate, 2-1 cu Israel, 1-0 cu Suedia și 3-2 cu Chile. Pe ultima dintre acestea, echipa națională a mai învins-o și anul trecut, tot cu 3-2, într-un amical jucat pe Cluj Arena. Cu toate acestea, spre deosebire de meciul din 2017, acum au lipsit vedete precum Arthuro Vidal, Alexis Sanchez, Claudio Bravo sau Eduardo Vargas.

”La meciuri amicale întotdeauna am fost foarte competitivi. Eu sper să ne păstrăm această competitivitate și în meciurile oficiale, pentru că eu nu m-aș raporta neapărat la ultimele jocuri. La cel cu Chile (formație necalificată la Mondialul din Rusia – n. red.) a fost o echipă fără titulari, fără nici un jucător important, dar e bine când câștigi. Echipa națională, făcând rezultate bune, începe să-și recapete încrederea pe care în ultimii ani de zile și-a cam pierdut-o din cauza rezultatelor (5 calificări succesive la Cupa Mondială ratate – n. red.). Iar noi, în ultima perioadă și cu Cosmin antrenor, le-am obținut. Eu m-aș bucura să continue această revenire (a echipei naționale – n. red.), să nu fie una aparentă. Repet, nu m-aș raporta la meciul cu Chile, pentru că poate fi unul mincinos.” Gică Popescu, fost căpitan al echipei naționale

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply