Editoriale

Omrani a făcut meciul vieții!

Omrani a făcut meciul vieții astăzi! A marcat de trei ori în poarta lui Astana și a calificat-o pe CFR Cluj în al doilea tur preliminar din Champions League. Și oaspeții au înscris primii! Tot ei s-au impus și în primul joc. Asta spune multe despre cum a fost pregătit returul de către formația lui Dan Petrescu.

Nu sunt fanul ”Bursucului”. Nu sunt adeptul jocului defensiv. Dar azi chiar merită felicitări. Nu ai ce să-i reproșezi. Cu atitudinea de azi, îi poate califica pe ceferiști cel puțin în grupele Europa League. Dar cred, de asemenea, că ar mai avea nevoie de unele întăriri. Pentru că încă șase meciuri de calificare, plus cele de campionat, te consumă fizic.

Mai jos e un interviu cu Billel Omrani din 2016, la doar câteva luni după ce semnase cu CFR. Țin minte și acum debutul său. Marcase într-o victorie cu FC Voluntari, scor 5-0, la doar câteva minute de la intrarea pe teren. Centrare lungă venită de la Larie, dribling la Bornescu și gol.

Ar mai fi de spus că Omrani a fost antrenat la Olympique Marseille (de unde a și venit) de Didier Deschamps, campion mondial cu Franța atât ca jucător, cât și ca antrenor. Nu a lucrat degeaba cu Deschamps. După evoluțiile de azi, acea experiență a căpătat un sens.

Foto: Facebook CFR 1907 Cluj

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply