Editoriale

Fenomenul ”Dinamo”: cândva se bătea la titlu, acum a ajuns pe loc retrogradabil

Slab. Ce a fost și ce a ajuns Dinamo (echipă care în alți ani se bătea la titlu). În momentul de față e mai aproape de retrogradare, decât de play-off.

”Alb-roșii” au pierdut cu 0-2 pe terenul lui FC Botoșani și au ajuns la cinci meciuri fără victorie în Liga 1. Dar asta nu e tot. Echipa cu 18 campionate naționale în palmares a ajuns pe locul 12 (care duce la barajul de menținere pe prima scenă), cu 11 puncte și un bilanț de 3 succese, 2 remize și 6 eșecuri.

Păcat de Claudiu Niculescu, care e un profesionist desăvârșit, dar care a venit într-un moment critic. Păcat și de Florin Bratu, care a trebuit să plece pe ușa din spate. E clar că adevăratele probleme ale dinamoviștilor nu vin de pe banca tehnică. Renunțarea la jucători importanți (Nemec, Mahlangu etc) și negăsirea unor înlocuitori pe măsură nu pot avea decât consecințe grave.

Pe de altă parte, Botoșaniul merită felicitări. Trupa lui Costel Enache a dovedit că are în continuare un cuvânt de spus în Liga 1. Moldovenii au ajuns pe 11 în clasament, cu o poziție mai sus decât Dinamo.

Foto sus: Facebook FC Botoșani

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply