Legende

FOTO/VIDEO: Zidane a împlinit 50 de ani. Ce urări a primit francezul la o jumătate de secol de viață și de la cine

Este zi de sărbătoare pentru Zinedine Zidane. Fostul mare jucător al Realului și al naționalei franceze a împlinit 50 de ani.

Prima urare primită de antrenor a venit de la David Beckham. Englezul i-a fost coleg la Madrid. ”La mulți ani prietenului meu, Zidane. Ai fost și vei rămâne unic”. A scris Beckham.

Alte mesaje de felicitare au fost trimise de Federația Franceză de Fotbal, Juventus (unde a fost legitimat între anii 1996-2001) și de Bleacher Report Football. Jurnaliștii cunoscutului ziar de sport i-au făcut o caracterizare amplă lui Zidane.

”11 trofee în mai puțin de șase sezoane. O medie de un trofeu la fiecare 24 de meciuri. Singurul antrenor cu trei trofee Champions League consecutive (toate la Real, unde a mai triumfat în această competiție și ca jucător, acum 20 de ani – n. red.). Mandatul său la Real Madrid a fost incredibil”. Au scris ziariștii străini despre omul care și-a mai trecut în palmares un titlu mondial și unul european cu Franța ca jucător.

Mai jos vă las câteva capturi foto cu urările primite de Zidane, tehnician aflat în prezent fără angajament, dar despre care s-a scris că ar putea prelua banca tehnică a lui PSG. Tot mai jos veți găsi un link pentru a putea vedea poate cel mai important și mai spectaculos gol din cariera lui Zizou.

VIDEO CU GOLUL CARIEREI

VIDEO CU MODUL EXEMPLAR ÎN CARE ZIDANE ÎȘI TRATA JUCĂTORII LA REAL MADRID

Foto sus: Canalul de YouTube al echipei Real Madrid

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply