Reportaje

Hermannstadt – FC Argeș sau lupta pentru salvare vs ultimul expres cu destinația Europa

Hermannstadt – FC Argeș ne aduce un duel interesant între doi tineri tehnicieni extrem de ambițioși: Eugen Beza, respectiv Andrei Prepeliță. Primul i-a învins la scor categoric pe jucătorii piteșteni în acest an, la revenirea ca principal pe banca sibienilor.

Un rezultat favorabil în partida care începe de la ora 18:30, pe Look, plus deznodământul întâlnirii dintre Astra și Viitorul, o poate ajuta pe Hermannstadt să se mențină în Liga 1 pentru a treia oară (după edițiile 2018-2019 și 2019-2020). Ar urma o dublă eliminatorie cu un club din Liga a 2-a.

Prepeliță, în schimb, are șansa de a înregistra o performanță mare la chiar primul an după promovare. Să se califice în finala barajului pentru noua competiție europeană Conference League cu trupa din Trivale. De undeva departe, printre infinite stele, Nicolae Dobrin îi ține pumnii formației unde a câștigat două titluri, unde dribla cum numai el putea și unde a pus umărul la o victorie istorică împotriva lui Real Madrid. O performanță la finalul acestei partide i-ar onora, cu alte cuvinte, memoria. Dar să vedem cum se va desfășura partida. Cel mai bun să câștige. Multă baftă ambelor echipe!

Partida se dispută la Cluj, pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu, într-o seară ploioasă de primăvară.

Foto sus: fcarges-pitesti.ro

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply