Statistici

SPECIAL | Recorduri noi pentru Messi și Cristiano în Champions League. La ce capitol îl poate depăși argentinianul în următorii ani

Lionel Messi (31 ani) a stabilit un nou record după dubla cu Lyon, care i-a calificat pe catalani în sferturile Champions League.

Decarul Barcelonei a ajuns la 108 goluri în această întrecere, fiind pe 2 în clasamentul all-time. Fotbalistul argentinian rămâne, totuși, la o distanță destul de mare de rivalul Cristiano Ronaldo (34 ani).

Portughezul a strălucit și el în această săptămână. A dat trei goluri cu Atletico Madrid și a calificat-o pe Juventus în sferturile competiției. În acest moment, conduce clasamentul celor mai buni marcatori din Champions League, cu 124 de reușite.

Messi, în schimb, are un avantaj față de lusitan. E cu doi ani și jumătate mai mic și are timp suficient să-l depășească pe Cristiano. Până să reușească acest lucru, Messi visează la un nou trofeu Champions League. De patru ori s-a impus în această competiție cu Barcelona. De partea cealaltă, Ronaldo a cucerit Liga de cinci ori, cu două echipe diferite (o dată cu Manchester United și de patru ori cu Real Madrid). Acum o poate face a șasea oară cu Juventus.

”Ce a făcut Cristiano cu Juventus este impresionant. O supriză chiar. Pentru că nu mă așteptam. Atletico este o adevărată forță. Noi vrem să ne liniștim puțin. Nu putem ști până unde vom ajunge. Ne pregătim pentru meciurile următoare. Și vrem să le câștigăm.” Lionel Messi, după 5-1 cu Olympique Lyon

Foto: marca.com

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply