Statistici

Cei mai loiali fotbaliști din Europa. Un român se află în top

Cel mai longeviv jucător din Europa la aceeași echipă nu e Messi. Argentinianul este abia pe locul doi în clasamentul realizat de site-ul de specialitate, Transfermarkt.

Decarul Barcelonei îmbracă de 16 ani, 8 luni și trei zile tricoul blaugrana. Era cât pe ce să plece acum câteva săptămâni, dar a revenit la sentimente mai bune.

Lider în top e goalkeeperul rus, Igor Akinfeev. Apără buturile lui CSKA Moscova de aproape 18 ani. Chiellini, aflat de 15 sezoane la Juventus, ocupă locul opt. Sergio Ramos se află pe 9. Fundașul spaniol evoluează din 2005 la Real Madrid. Colegul Marcelo e pe 11, cu 13 ani și opt luni adunați pe Santiago Bernabeu. În top e și românul Ștefan Radu. Apărătorul lui Lazio este pe 27, după mai bine de 12 ani la formația italiană.

Câștigătoarea Champions League, Bayern Munchen, îl are în această ierarhie pe mijlocașul Thomas Muller, care joacă din 2008 la echipa de seniori a bavarezilor. Ancheta cuprinde în total 30 de jucători, din primele 10 campionate ale Bătrânului Continent.

Foto: Igor Akinfeev (primul din dreapta, rândul de sus)/ sursă: facebook.com/PFCCSKAMOSCOW/photos

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply