Statistici

SPECIAL | Topul în care tânărul Mbappe îi depășește pe Messi și Cristiano Ronaldo

Kylian Mbappe a ajuns la 14 goluri în Champions League după reuşita de pe Old Trafford, contra lui Manchester United. PSG s-a impus cu 2-0 și este foarte aproape de sferturile competiției.

Francezii au pus punct invincibilității lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca „diavolilor”. 10 victorii și un egal era bilanțul fostului fotbalist norvegian până la meciul de marți.

În campionatul Franţei, Mbappe are 18 goluri, iar sezonul trecut a înscris de 21 de ori în toate competiţiile. Atacantul lui PSG îi întrece pe Messi şi Ronaldo în topul golurilor marcate în Champions League la doar 20 de ani. Cristiano Ronaldo nu avea niciun gol la vârsta respectivă, în timp ce Messi marcase de două ori.

Mbappe joacă pe Parc des Princes din 2017. 120 de milioane de euro au plătit atunci parizienii către AS Monaco. Anul trecut a ieșit campion mondial cu Franța, marcând 4 goluri la competiția organizată de Rusia. A fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului. Pe transfermarkt.com este cotat la 200 de milioane de euro.

Foto: dhakatribune.com

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply