Termeni și condiții

  1. Povești din Sport este un site unde cititorii sunt încurajați să își exprime liber opiniile față de orice material publicat aici, dar într-un mod civilizat.
  2. Orice cititor poate propune subiecte de materiale, sportivi care să fie intervievați și chiar să aibă un articol publicat sub propria semnătură pe site-ul Povești din Sport. Pentru mai multe detalii, accesați secțiunea Contact sau lăsați un mesaj pe pagina oficială de facebook Povești din Sport.
  3. Materialele exclusive care sunt publicate aici, cum ar fi interviurile, pot fi preluate și de alte site-uri sau instituții media, dar în limita a 250 de semne și prin citarea cu link a site-ului Povești din Sport. Nicio persoană sau instituție media nu poate prelua integral un articol publicat aici fără acordul site-ului Povești din Sport.
  4. Povești din Sport nu pune accent pe cantitate, ci pe calitate. Prin urmare, nu ne axăm pe știri, ci pe materiale neperisabile: interviuri, povești din istoria sportului, articole de opinie și de statistică.