Uncategorized

De ce nu reușește FCSB să câștige campionatul

Am putea discuta pe acest subiect o grămadă de timp. De ce nu reuștește FCSB să câștige titlul și cine este de vină.

Vedem cum CFR Cluj este foarte aproape de o premieră în istoria clubului, și anume al doilea titlu consecutiv. Și asta tocmai atunci când nimeni nu se mai aștepta. Formația lui Dan Petrescu face de multe ori anti-fotbal și fără doar și poate, rezultatele de 1-0 sunt favoritele lor.

FCSB în schimb încearcă să țină de minge, preferă posesia și încearcă să înscrie cât mai mult. Și totuși, nu reușesc să câștige titlul și să meargă în preliminarile de Champions League. Visul declarat al finanțatorului este să se bată cu cei cu adevărat puternici, dar în aceste condiții este extrem de dificil.

Tot ce putem spera este ca CFR să facă o figură mai frumoasă în cupele europene în sezonul viitor, iar FCSB de asemenea. Avem așteptări și de la Viitorul sau Craiova și sezonul viitor se anunță cu siguranță unul foarte încins.

Lupta asta la titlu este interesantă și pentru pariori. Cota FCSB-ului a crescut mai ales după pasul greșit făcut la Ovidiu, iar CFR mai are nevoie de doar 7 puncte pentru a-și asigura matematic un nou titlu de campioană.

Totuși, în caz că nu ești pasionat de pariuri sportive și ai ajuns pe site-ul meu, nu vreau să te dezamăgesc și îți las aici o listă a jocurilor de cazino ce se pot juca fără depozit.

Eu unul rămân la fotbal, dar ție îți urez mult noroc! 🙂

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply